Tote Oma

Tote Oma

3.7 125 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 Portionen

Suroviny

  • Wasser
    500 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Kartoffeln, vorwiegend festkochend in Stücken
    750 g
  • Sauerkraut (ca. 500 g)
    1 Pck.
  • Apfel in Würfeln (1 cm)
    1
  • Butter in Flöckchen
    20 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Blutwurst (aus der Dose oder im Ring), in Stücken
    400 g
  • Leberwurst fest, in Stücken
    200 g
  • Majoran, getrocknet
    1 TL
  • Bohnenkraut, getrocknet
    1 TL
  • Pfeffer zum Abschmecken

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 32 g
Kalorie 32745 kJ / 782 kcal
Tuk 55 g
Vláknina 7.6 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...