
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 750 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend in Stücken
- 1 Pck. Sauerkraut (ca. 500 g)
- 1 Apfel in Würfeln (1 cm)
- 20 g Butter in Flöckchen
- 1 Zwiebel halbiert
- 400 g Blutwurst (aus der Dose oder im Ring), in Stücken
- 200 g Leberwurst fest, in Stücken
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Pfeffer zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 782 kcal / 32745 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 55 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1hod. 30min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Senfeier mit Kartoffeln
1hod.
Königsberger Eintopf
45min
Schmorgurken
30min
Soljanka
45min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Hühner-Nudel-Eintopf
2hod.
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45min
DDR - Soljanka
1hod.
Würzfleisch (Ragout fin)
1hod.