Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 750 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken
- 1 Pck. Sauerkraut (ca. 500 g)
- 1 Apfel, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Butter, in Flöckchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 400 g Blutwurst (aus der Dose oder im Ring), in Stücken
- 200 g Leberwurst, fest, in Stücken
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Pfeffer zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 32745 kJ / 782 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 55 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Senfeier
1h 5min
Senfeier mit Kartoffeln
1h
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Soljanka
45 min
Sächsische Quarkkeulchen
3h
Schmorgurken
30 min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min
DDR - Soljanka
1h
Würzfleisch (Ragout fin)
1h
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2 godz.