Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 0
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
-
30
g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
nebo 30 g di pecorino a pezzi (2-3 cm) - 120 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salmone affumicato a fette + q.b.
- 350 g di robiola
- 30 g di rucola + q.b.
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1384.4 kJ / 330.9 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 26.2 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 1117.2 mg
Alternativní recepty
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1 Std. 30 Min
Crostata con fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Quiche asparagi e bacon
1h 45 min.
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Torta salata asparagi e provola
1 Std. 30 Min
Quiche di salmone e porri
1 Std. 25 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Quiche radicchio e speck
2 Std. 30 Min