Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 0
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
-
30
g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
nebo 30 g di pecorino a pezzi (2-3 cm) - 120 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salmone affumicato a fette + q.b.
- 350 g di robiola
- 30 g di rucola + q.b.
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1384.4 kJ / 330.9 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 26.2 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 1117.2 mg
Alternativní recepty
Quiche di spinaci e speck
2h
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2sa 15 dk
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1 Std. 10 Min
Rollè di radicchio
50 min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1 godz. 20 min
Strüdel salato con funghi, feta e spinaci
1 godz. 45 min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Torta salata ai funghi
1h 30min
Quiche radicchio e speck
2 godz. 30 min
Quiche di salmone e porri
1h 25min