Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olive verdi denocciolate
- 20 g di foglie di basilico fresche, lavate
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 600 g di fettine di petto di pollo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 500 g di acqua
- 100 g di insalata valeriana o altra insalata a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 988.2 kJ / 236.2 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Insalata di gamberi con verdure croccanti
40min
Insalata di straccetti di manzo e rucola
20min
Straccetti di tacchino al limone con julienne di verdure
45min
Riso basmati con straccetti di manzo, rucola e pomodorini
40min
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25 min
Insalata di pollo e carciofi all'arancia
1 godz.
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2h
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50min
Roastbeef in salsa verde
40min
Straccetti di manzo con contorno di caponata
45min
Sedanini al verde con gamberi insaporiti
30 Min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min