Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 4 zucchine tonde, lavate
- 2 porri, la parte bianca, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 120 g di Fontina a dadini
- 50 g di uvetta sultanina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 149.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Carote tiepide alla salvia
35min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Carciofi stufati
30 min
Zucchine alla menta
30 min
Zucchine ripiene di uova
1h
Sformato di finocchi
1h
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40 min
Fiori di zucca ripieni
1h
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1h