Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 4 zucchine tonde, lavate
- 2 porri, la parte bianca, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 120 g di Fontina a dadini
- 50 g di uvetta sultanina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 149.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Zucchine alla menta
30 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 min
Finocchi alla valdostana
40 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40 min
Zucchine ripiene di uova
1 Std.
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 Std.
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25 min
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40 min