Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 4 zucchine tonde, lavate
- 2 porri, la parte bianca, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 120 g di Fontina a dadini
- 50 g di uvetta sultanina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 149.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40min
Melanzane ripiene light
1h
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Zucchine ripiene
1h 10min
Fiori di zucca ripieni
1h
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40min
Sformatini di fiori di zucca
1h 30min
Zucchine alla menta
30min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1h 30min
Frittata con carciofi
40min
Peperoni baby ripieni
20min