Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1111.1 kJ / 265.6 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 18.9 g
- Nasycený tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 394.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Parmigiana di cavolfiori
1 godz.
Cavolfiori gratinati
50min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 godz.
Spinaci al burro
30 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40min
Asparagi alla parmigiana
50min