Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1111.1 kJ / 265.6 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 18.9 g
- Nasycený tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 394.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40min
Finocchi alla valdostana
40min
Spinaci al burro
30min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Cavolfiori gratinati
50min
Carote tiepide alla salvia
35min
Frittata alle zucchine
40min
Cavolfiori gratinati
50min
Asparagi alla parmigiana
50min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Pizzette di melanzane
40min