Zařízení & příslušenství
花生豬腳湯
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
2 人份
Suroviny
-
嫩薑 切片15 克
-
水1000 克
-
豬腳 切塊(約4公分),預先川燙去血水600 克
-
甘草1 片
-
白胡椒粒3 粒
-
罐頭花生 洗淨,備用100 克
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
330.3 mg
Protein
43.6 g
Kalorie
2609.9 kJ /
623.8 kcal
Tuk
45.3 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
8419.6 g
Sacharidy
11.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給
64 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
安城牛肉湯
1hod. 10min.
蛤蜊蒜頭雞湯
1hod. 30min.
酸辣湯
55min.
泡菜年糕湯
40min.
韓國牛肉海帶湯
40min.
海味濃湯
50min.
野菇濃湯
40min.
麻辣鍋湯底
55min.
冰糖銀耳燉水梨
1hod.
蒜香蛤蜊卜卜鍋
Žádné hodnocení
竹筍蛤蜊雞湯
Žádné hodnocení
糯米人蔘雞湯
Žádné hodnocení