Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 根 新鮮香菜 ,切塊
- 150 克 韭蔥 ,切塊
- 120 克 西洋芹 ,切塊
- 100 克 紅蘿蔔 ,切塊
- 1 大匙 橄欖油 ,需多備一些裝飾用
- 2 茶匙 孜然粉
- 1 ½ - 2 茶匙 香菜粉 ,依個人口味調整
- 2 茶匙 肉桂粉
- 2 茶匙 薑黃粉
- 2 - 3 大匙 哈里薩辣醬 ,依個人口味調整
- 500 克 水
- 800 克 罐裝切碎蕃茄
- 85 克 乾綠扁豆
-
2
茶匙 雞高湯醬
nebo 2 雞高湯塊(用於0.5公升的水) - 1 大匙 黃砂糖
- 10 克 新鮮萊姆汁
-
4
隻 去骨去皮雞大腿 (約400克),切塊(約2 公分)
nebo 400 克 去皮雞菲力 ,切塊(約2 公分) - 8 片 白麵包
- 200 克 原味優格
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1777 kJ / 424 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 9 g