Zařízení & příslušenství
山藥蛤蜊蒸雞肉
Příprava 10min.
Celkový 55min.
2 人份
Suroviny
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)150 克
-
日式醬油10 克
-
水535 克
-
新鮮山藥 去皮,切片(厚約1公分)100 克
-
鈕扣菇 泡軟15 克
-
糖½ 茶匙
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨200 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
573.2 mg
Protein
21.1 g
Kalorie
748.3 kJ /
178.9 kcal
Tuk
4.9 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
201 g
Sacharidy
12.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給
64 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
辣子雞丁
45min.
蔥爆筍絲豬肉
1hod. 20min.
香辣肉燥
35min.
茄汁豬肉
35min.
奶油咖哩燉雞
1hod. 50min.
法式白醬蘑菇雞
35min.
橙汁燒雞
40min.
口水雞
1hod.
紹興醉雞
2hod.
豆豉小排
1hod. 10min.
安東燉雞
1hod.
韓式辣雞
40min.