Zařízení & příslušenství
藥膳獅子頭
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
2 人份
Suroviny
-
新鮮荸薺 去皮,切小丁30 克
-
薑10 克
-
蔥 切段(約3公分)10 克
-
醬油膏1 大匙
-
太白粉1 大匙
-
豬絞肉200 克
-
油 少許 (刷油用)
-
黃耆 洗淨,瀝乾10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
當歸 (約5克),洗淨,瀝乾1 片
-
水600 克
-
青江菜 切段(約5公分)60 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾6 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
544.5 mg
Protein
21.9 g
Kalorie
803.8 kJ /
192.1 kcal
Tuk
4.1 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
100.3 g
Sacharidy
16.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給
64 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
辣子雞丁
45min.
蔥爆筍絲豬肉
1hod. 20min.
香辣肉燥
35min.
茄汁豬肉
35min.
奶油咖哩燉雞
1hod. 50min.
法式白醬蘑菇雞
35min.
橙汁燒雞
40min.
口水雞
1hod.
紹興醉雞
2hod.
豆豉小排
1hod. 10min.
安東燉雞
1hod.
韓式辣雞
40min.