Zařízení & příslušenství
何首烏蔬菜湯
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
4 人份
Suroviny
-
何首烏 洗淨,瀝乾30 克
-
當歸 洗淨,瀝乾10 克
-
黃耆 洗淨,瀝乾10
-
黑棗 (約10克),洗淨,瀝乾6 顆
-
水1200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片80 克
-
凍豆腐 (塊狀)150 克
-
新鮮香菇 去蒂頭,切塊50 克
-
高麗菜 切片(約5公分)200 克
-
蒟蒻 以清水稍微沖洗50 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
103.4 mg
Protein
5.9 g
Kalorie
341.6 kJ /
81.7 kcal
Tuk
2.5 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
128.8 g
Sacharidy
9.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給
64 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
安城牛肉湯
1h 10min
蛤蜊蒜頭雞湯
1h 30min
酸辣湯
55min
泡菜年糕湯
40min
韓國牛肉海帶湯
40min
海味濃湯
50min
野菇濃湯
40min
麻辣鍋湯底
55min
冰糖銀耳燉水梨
1h
蒜香蛤蜊卜卜鍋
Ninguna valoración
竹筍蛤蜊雞湯
Ninguna valoración
糯米人蔘雞湯
Ninguna valoración