Zařízení & příslušenství
芹菜魩魚粥
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
水500 克
-
鹽¼ 茶匙
-
新鮮香菇 去蒂頭,切片50 克
-
紅蘿蔔 去皮,切丁(約1公分)50 克
-
白米飯250 克
-
魩仔魚120 克
-
芹菜 取莖,切末20 克
-
白胡椒粉 (volitelně) 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
477.8 mg
Protein
12.2 g
Kalorie
1408.9 kJ /
336.7 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
4188.1 g
Sacharidy
57.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan