Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 蒜頭
- 10 克 油
- 30 克 新鮮香菇 ,去蒂頭,切小丁(約1公分)
- 300 克 水
- 100 克 白米飯
- ¼ 茶匙 鹽
- 60 克 雞胸肉 ,切小丁(約1公分)
- 50 克 高麗菜 ,去梗,切小片(約1.5公分)
- 60 克 罐裝玉米粒 ,瀝乾
- 1 大匙 枸杞
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 901.8 kJ / 215.6 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 30.1 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 4190.8 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 254 mg