花膠燉雞

花膠燉雞

4.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
2 人份

Suroviny

  • 雞高湯
    800 克
  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 花膠 (乾燥),浸發後川燙切塊(約3公分),詳見要訣
    40 克
  • 鈕扣菇 泡軟
    6 朵
  • 黑棗 洗淨,瀝乾
    15 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),預先川燙去血水
    250 克
  • ½ 茶匙
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 384.3 mg
Protein 24.6 g
Kalorie 773.8 kJ / 185 kcal
Tuk 6.6 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 236.1 g
Sacharidy 6.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...