Zařízení & příslušenství
花膠燉雞
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
2 人份
Suroviny
-
雞高湯800 克
-
嫩薑 切片15 克
-
花膠 (乾燥),浸發後川燙切塊(約3公分),詳見要訣40 克
-
鈕扣菇 泡軟6 朵
-
黑棗 洗淨,瀝乾15 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),預先川燙去血水250 克
-
鹽½ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
384.3 mg
Protein
24.6 g
Kalorie
773.8 kJ /
185 kcal
Tuk
6.6 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
236.1 g
Sacharidy
6.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan