Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 青木瓜 ,去皮,去籽,切細絲
- 10 克 油
- 10 克 嫩薑 ,切絲
- 30 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
- 50 克 新鮮黑木耳 ,切絲
- ½ 茶匙 糖
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 檸檬汁
- 30 克 鹽味烤花生 ,稍微拍碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 734.3 kJ / 175.5 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 5890.8 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 414.6 mg