炒青木瓜絲
TM6 TM5

炒青木瓜絲

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 200 克 青木瓜 ,去皮,去籽,切細絲
  • 10 克 油
  • 10 克 嫩薑 ,切絲
  • 30 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
  • 50 克 新鮮黑木耳 ,切絲
  • ½ 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 檸檬汁
  • 30 克 鹽味烤花生 ,稍微拍碎

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
734.3 kJ / 175.5 kcal
Protein
5.3 g
Sacharidy
16.7 g
Tuk
10.9 g
Nasycený tuk
5890.8 g
Vláknina
6.1 g
Sodík
414.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty