炒青木瓜絲

炒青木瓜絲

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 青木瓜 去皮,去籽,切細絲
    200 克
  • 10 克
  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    30 克
  • 新鮮黑木耳 切絲
    50 克
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 檸檬汁
    1 茶匙
  • 鹽味烤花生 稍微拍碎
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 414.6 mg
Protein 5.3 g
Kalorie 734.3 kJ / 175.5 kcal
Tuk 10.9 g
Vláknina 6.1 g
Nasycený tuk 5890.8 g
Sacharidy 16.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...