黑蒜鮑魚燉雞湯

黑蒜鮑魚燉雞湯

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
6 人份

Suroviny

準備食材
  • 1000 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊
    400 克
黑蒜鮑魚燉雞湯
  • 黑蒜頭 (4 粒黑蒜瓣,不需去皮)
    4 - 5 粒
  • 約一片
    4 克
  • 蒜頭 去皮
    12 克
  • 1600 克
  • 白胡椒粒
    1 小撮
  • 帶殼鮑魚 將外殼刷洗乾淨,去除內臟
    65 克
  • ¾ - 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 445.9 mg
Protein 13.1 g
Kalorie 673.5 kJ / 161 kcal
Tuk 10.8 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 2.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...