Zařízení & příslušenství
黑蒜鮑魚燉雞湯
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
6 人份
Suroviny
準備食材
-
水1000 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊400 克
黑蒜鮑魚燉雞湯
-
黑蒜頭 (4 粒黑蒜瓣,不需去皮)4 - 5 粒
-
薑 約一片4 克
-
蒜頭 去皮12 克
-
水1600 克
-
白胡椒粒1 小撮
-
帶殼鮑魚 將外殼刷洗乾淨,去除內臟65 克
-
鹽¾ - 1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
445.9 mg
Protein
13.1 g
Kalorie
673.5 kJ /
161 kcal
Tuk
10.8 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
2.9 g
Sacharidy
2.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
五星鍋物
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan