黑蒜鮑魚燉雞湯
TM6

黑蒜鮑魚燉雞湯

(Žádné hodnocení)

Suroviny

準備食材

  • 1000 克 水
  • 400 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊

黑蒜鮑魚燉雞湯

  • 4 - 5 粒 黑蒜頭 ,(4 粒黑蒜瓣,不需去皮)
  • 4 克 薑 ,約一片
  • 12 克 蒜頭 ,去皮
  • 1600 克 水
  • 1 小撮 白胡椒粒
  • 65 克 帶殼鮑魚 ,將外殼刷洗乾淨,去除內臟
  • ¾ - 1 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
673.5 kJ / 161 kcal
Protein
13.1 g
Sacharidy
2.3 g
Tuk
10.8 g
Nasycený tuk
2.9 g
Vláknina
0.1 g
Sodík
445.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty