Zařízení & příslušenství
榨菜炒牛肉
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
牛肉絲300 克
-
醬油10 克
-
米酒10 克
-
玉米粉½ 茶匙
-
油20 克
-
蒜頭 切片10 克
-
新鮮紅辣椒 切絲10 克
-
嫩薑 切絲5 克
-
榨菜 略為沖洗,切絲(約0.5公分)80 克
-
糖½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
2911.2 mg
Protein
61.1 g
Kalorie
2595.6 kJ /
620.9 kcal
Tuk
33.3 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
176.4 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
2020 超市系列-牛肉
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan