榨菜炒牛肉
TM5 TM6

榨菜炒牛肉

4.4 (17 hodnocení)

Suroviny

  • 300 克 牛肉絲
  • 10 克 醬油
  • 10 克 米酒
  • ½ 茶匙 玉米粉
  • 20 克 油
  • 10 克 蒜頭 ,切片
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切絲
  • 5 克 嫩薑 ,切絲
  • 80 克 榨菜 ,略為沖洗,切絲(約0.5公分)
  • ½ 茶匙 糖

Nutriční hodnoty
na 4 人份
Kalorie
2595.6 kJ / 620.9 kcal
Protein
61.1 g
Sacharidy
25 g
Tuk
33.3 g
Nasycený tuk
176.4 g
Vláknina
3.9 g
Sodík
2911.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty