榨菜炒牛肉

榨菜炒牛肉

4.3 18 rating
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 牛肉絲
    300 克
  • 醬油
    10 克
  • 米酒
    10 克
  • 玉米粉
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切絲
    10 克
  • 嫩薑 切絲
    5 克
  • 榨菜 略為沖洗,切絲(約0.5公分)
    80 克
  • ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 2911.2 mg
Protein 61.1 g
Kalorie 2595.6 kJ / 620.9 kcal
Tuk 33.3 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 176.4 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...