Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 克 西洋芹 ,切成等長段狀
- 150 克 高麗菜 ,切塊(3 公分 x 5 公分,需可放入上蓋寬口處),請勿將葉片分開
- 120 克 紅蘿蔔 ,去皮
- 100 克 帕瑪森起司 ,切塊,需可放入上蓋寬口處
- 30 克 橄欖油
- 150 克 洋蔥 ,切塊
- 400 克 罐裝切碎番茄
-
1
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
nebo 1 茶匙 蔬菜高湯醬 - 150 克 番茄泥 ,原味 (tomato passata)
- 1 大匙 乾燥奧勒岡
- 1 茶匙 糖
- ¼ - ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 現磨黑胡椒粉
- ½ - 1 茶匙 辣椒粉 (volitelně)
- 800 克 水
- 80 克 細圓通心粉
- 1 大匙 特級初榨橄欖油
- 1 大匙 新鮮巴西利葉 ,切碎
- 麵包 ,烤過
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 427 mg