雞蛋粉絲皇宮菜

雞蛋粉絲皇宮菜

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 2 顆
  • 1 小撮
  • 黑麻油
    10 克
  • 嫩薑 切絲
    15 克
  • 250 克
  • 皇宮菜 切段(5公分)
    150 克
  • 冬粉 對半切,以溫水浸泡10分鐘
    30 克
  • 日式醬油
    10 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 424.4 mg
Protein 5.8 g
Kalorie 682.3 kJ / 163.1 kcal
Tuk 7.6 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 4280.4 g
Sacharidy 19.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...