Zařízení & příslušenství
雞蛋粉絲皇宮菜
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
蛋2 顆
-
鹽1 小撮
-
黑麻油10 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
水250 克
-
皇宮菜 切段(5公分)150 克
-
冬粉 對半切,以溫水浸泡10分鐘30 克
-
日式醬油10 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
424.4 mg
Protein
5.8 g
Kalorie
682.3 kJ /
163.1 kcal
Tuk
7.6 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
4280.4 g
Sacharidy
19.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
57 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
味噌奶油蒸鮭魚和海帶芽豆腐味噌湯
Keine Bewertungen
炒花椰菜起司熱壓三明治
Keine Bewertungen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Keine Bewertungen
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Keine Bewertungen
地瓜烤蘋果
30 Min
韓式雜菜冬粉
1 Std. 45 Min
蝦仁餛飩湯(使用金屬刀組隔板)
Keine Bewertungen
波蘭傳統薑餅蛋糕
Keine Bewertungen
摩洛哥青醬魚佐庫司庫司沙拉
1 Std. 20 Min
南印香料蛋佐菲達乳酪醬
Keine Bewertungen
香辣蕃茄芥藍燉花枝
Keine Bewertungen
蔬菜雜煮
1 Std. 10 Min