野菇燒豆腐
TM6 TM5

野菇燒豆腐

3.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 50 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 10 克 油
  • 150 克 新鮮綜合菇類 ,切丁(約1.5公分)
  • 100 克 牛蕃茄 ,切大塊(約1.5公分)
  • 20 克 素蠔油
  • 20 克 水
  • 200 克 板豆腐 ,切塊(約1.5公分)
  • 80 克 秋葵 ,去蒂頭,切斜段

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
871.6 kJ / 208.3 kcal
Protein
12.8 g
Sacharidy
21.4 g
Tuk
8.7 g
Nasycený tuk
4265.4 g
Vláknina
4.9 g
Sodík
592.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty