Zařízení & příslušenství
野菇燒豆腐
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
洋蔥 切塊(約3公分)50 克
-
油10 克
-
新鮮綜合菇類 切丁(約1.5公分)150 克
-
牛番茄 切大塊(約1.5公分)100 克
-
素蠔油20 克
-
水20 克
-
板豆腐 切塊(約1.5公分)200 克
-
秋葵 去蒂頭,切斜段80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
592.4 mg
Protein
12.8 g
Kalorie
871.6 kJ /
208.3 kcal
Tuk
8.7 g
Vláknina
4.9 g
Nasycený tuk
4265.4 g
Sacharidy
21.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
74 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan