野菇燒豆腐

野菇燒豆腐

3.6 11 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    50 克
  • 10 克
  • 新鮮綜合菇類 切丁(約1.5公分)
    150 克
  • 牛番茄 切大塊(約1.5公分)
    100 克
  • 素蠔油
    20 克
  • 20 克
  • 板豆腐 切塊(約1.5公分)
    200 克
  • 秋葵 去蒂頭,切斜段
    80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 592.4 mg
Protein 12.8 g
Kalorie 871.6 kJ / 208.3 kcal
Tuk 8.7 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 4265.4 g
Sacharidy 21.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...