Zařízení & příslušenství
蠔油燴烏参
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
油10 克
-
薑 切絲15 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片60 克
-
甜豌豆 去除兩側粗纖維60 克
-
海蔘 清洗去除內臟,切斜片200 克
-
熟白果 (真空包裝)50 克
-
蠔油15 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
692.2 mg
Protein
9.8 g
Kalorie
565.2 kJ /
135.1 kcal
Tuk
5.4 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
4186.3 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan