Zařízení & příslušenství
鰻魚柳川鍋
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
高湯500 克
-
日式醬油 (濃口)½ 大匙
-
柴魚醬油1 大匙
-
糖1 大匙
-
洋蔥 切絲180 克
-
牛蒡 去皮,切絲80 克
-
蒲燒鰻 切段(約3公分)300 克
-
蛋 打散2 顆
-
黑芝麻 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
46 g
Kalorie
2774 kJ /
664 kcal
Tuk
42 g
Vláknina
5.5 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冬季小鍋料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan