鰻魚柳川鍋

鰻魚柳川鍋

4.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 高湯
    500 克
  • 日式醬油 (濃口)
    ½ 大匙
  • 柴魚醬油
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 洋蔥 切絲
    180 克
  • 牛蒡 去皮,切絲
    80 克
  • 蒲燒鰻 切段(約3公分)
    300 克
  • 打散
    2 顆
  • 黑芝麻 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 46 g
Kalorie 2774 kJ / 664 kcal
Tuk 42 g
Vláknina 5.5 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...