Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine de blé
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour la plaque
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 15 g de persil frais
- 500 g de tomates, mondées
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café d'origan déshydraté ou frais
- 10 filets d'anchois à l'huile
- 15 olives noires
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1303.2 kJ / 311 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 665.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1h 20 min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3u. 30min
Cocas niçoises
3 Std. 15 Min
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Feuilleté tressé au chèvre et aux olives
1sa 35 dk
Couronne des rois espagnole
3 Std.
Tarte salée au thon, aux œufs et aux câpres
1h
Pissaladière à l'origan
3h 20 min
Cabillaud à la grecque et boulgour
1h 30min
Pissaladière classique
2h
Feuilletés aux olives
40 min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2h