Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine de blé
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour la plaque
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 15 g de persil frais
- 500 g de tomates, mondées
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café d'origan déshydraté ou frais
- 10 filets d'anchois à l'huile
- 15 olives noires
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1303.2 kJ / 311 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 665.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tourte feuilletée au poireau et aux saumons frais et fumé
1h 30 min
Pissaladière à l'origan
3h 20min
Pizza aux palourdes
1u. 45min
Pizza Margherita
2h 10min
Pizza veggie aux tomates, artichauts, mozzarella et roquette
3 Std. 35 Min
Pissaladière
2h 10min
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Feuilleté tressé au chèvre et aux olives
1h 35min
Spaghetti aux fruits de mer express
1h 10min
Pissaladière aux oignons rouges
50min
Cocas niçoises
3h 15min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2u.