Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine de blé
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour la plaque
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 15 g de persil frais
- 500 g de tomates, mondées
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café d'origan déshydraté ou frais
- 10 filets d'anchois à l'huile
- 15 olives noires
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1303.2 kJ / 311 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 665.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tapenade de Marseille
15 Min
Tarte feuilletée express aux tomates et au parmesan
2h 30min
Soupe au pistou
40 Min
Cake aux abricots et au citron
55min
Chausson nîmois
2 Std.
Pissaladière
2j 10 menit
Feuilleté soleil tomate-olive
1h 55min
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1 godz. 5 min
Bûche de poisson
13 godz.
Cocas niçoises
3h 15 min
Tarte couronne tapenade-tomate
45 Min
Morue à la méditerranéenne
1ωρ. 25 λεπτ.