Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 120 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 10 g Zitronensaft
- 20 g Honig
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 150 g Schmand
- 100 g Ziegenfrischkäse
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer aus der Mühle
- 1 - 2 Birnen, geviertelt, entkernt (ca. 160 g), in sehr dünnen Scheiben (ca. 2 mm)
- 40 g Walnusshälften, grob gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1028 kJ / 246 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1h 30min
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1h 50 min.
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1h
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1h
Winterlicher Flammkuchen
2h
Flammkuchen mit Erdbeeren und Ziegenkäse
40min
Kürbis-Flammkuchen mit Apfel-Kräuter-Häckerle
1h 30min
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1h 15min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1 Std. 40 Min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50min