Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 120 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 10 g Zitronensaft
- 20 g Honig
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 150 g Schmand
- 100 g Ziegenfrischkäse
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer aus der Mühle
- 1 - 2 Birnen, geviertelt, entkernt (ca. 160 g), in sehr dünnen Scheiben (ca. 2 mm)
- 40 g Walnusshälften, grob gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1028 kJ / 246 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
2h
Erdbeer-Caprese mit Pistazienpesto
30 min
Flammkuchen mit Erdbeeren und Ziegenkäse
40 Min
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 Std. 10 Min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 Min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1 godz. 40 min
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15 Min
Mediterraner Flammkuchen
35 Min
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1 Std. 50 Min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20 Min
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45 min