Kompatibilní verze
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Mandeln
- 200 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
- 1300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 300 g Rote Bete, gegart
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Dijon-Senf
-
20
g Holunderblütensirup
nebo 20 g Honig, flüssig - 30 g Weißweinessig
- 5 g Petersilie, abgezupft
- ¾ TL Pfeffer
- 100 g Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1366 mg
Alternativní recepty
Rote-Bete-Carpaccio
20 min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30 min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30 min
Rote-Bete-Carpaccio
20 min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 Min
Bohnensalat mit Lammkoteletts
50 menit
Spinat-Crostini
20 min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 min
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30 min
Bunte Gemüsepommes mit 2 Dips
40 min
Spinat-Möhren-Salat mit Garnelen
35 Min