Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g rote Linsen
- 1 Schalotte
- 60 g Olivenöl
- 1 Fenchel, in sehr dünnen Streifen (ca. 300 g)
- 20 g Rotweinessig
- 50 g Johannisbeer-Gelee, schwarz oder rot
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Babyspinat, frisch
- 120 g schwarze Johannisbeeren oder gemischte (weiß, rot, schwarz)
- 150 g Feta, zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1967 kJ / 469 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 11.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Lauwarmer Quinoa-Erdbeer-Salat mit Hähnchen
50 min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 min
Graupensalat mit Feigen und Feta
45 Min
Möhren-Fenchel-Salat
30 Min
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20min
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 Min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 Min
Linsen-Gemüse-Bowl mit Halloumi
55min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 min
Gebratener Kichererbsensalat
45 Min