Sponge cake all'arancia

Sponge cake all'arancia

4.2 6 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
8 porzioni

Suroviny

Pan di Spagna all'arancia
  • 220 g zucchero
  • 1 arancia solo la scorza (senza la parte bianca)
  • 220 g di burro a temperatura ambiente, a pezzi + q.b.
  • 4 uova
  • 220 g farina tipo 0
  • 16 g di lievito in polvere per dolci
Meringa
  • 4 albumi
  • 190 g zucchero
  • 1 pizzico di sale
Mousse allo yogurt
  • 6 g di gelatina in polvere
  • 25 g di acqua
  • 250 g di yogurt greco bianco
  • 1 cucchiaino di essenza di vaniglia
Terminare la preparazione
  • fragole a piacere

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 193.2 mg
Protein 11.7 g
Kalorie 2346.7 kJ / 293.4 kcal
Tuk 25.4 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 14.3 g
Sacharidy 76.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...