Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g Parmesan, in Stücken
- 75 g Gouda, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Spinat, gehackt, TK, aufgetaut, gut ausgedrückt
- 150 g Kräuterfrischkäse
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 2 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (à 1 Teigplatte ca. 24 x 40 cm, 270 g, z.B von Tante Fanny)
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 Ei, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1110 kJ / 265 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15min
Porree-Feta-Tarte
2h
Porree-Pilz-Quiche
2h 10min
Quiche mit Kartoffeln und Lachs
1u. 50min
Spargel-Zwiebelkuchen
1h 10min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 Std. 45 Min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1u. 5min
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2h
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Kartoffel-Zucchini-Tarte
1h 10min
Kartoffel-Zucchini-Tortilla
1h 10min