Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 225 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 40 g di zucchero
- 135 g di burro, morbido, in pezzi + q.b.
- 410 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- 150 g di confettura di prugne
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1202 kJ / 287 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 49 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Girelle al Rum e arancia
7h 30min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 Min
Ghirlanda di pan brioche al farro
15h 30min
Buchteln
4 godz.
Corona di brioche alla crema di whisky
5 Std.
Torta russa di Verona
2 Std.
Gnocchetti de gris
30 Min
Pandolce variegato alla confettura
9 Std.
Treccia al latte
2h 30min
Treccine al kefir
7h 30min
Strauben
40 Min
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1 Std. 30 Min