Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 90 g di acqua
-
5
g di lievito madre di segale
nebo 2 g di lievito di birra fresco - 60 g di farina di segale
Starter alle spezie
- ½ cucchiaino di semi di finocchio
- ¼ di cucchiaino di semi di cumino
- 60 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 20 g di pangrattato
- 20 g di farina di segale
Pane
- 1760 g di acqua (di cui 260 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 260 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 683 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotoli croccanti
9 godz. 30 min
Panini sfogliati
3 Std. 30 Min
Baguette francese (TM6)
5h
Pane in padella
18 godz.
Rosette di farro
17h 30min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Lievito madre con farina di segale
96 Std. 20 Min
Pane morbido di farro
19h
Panini di segale
12 godz.
Pancarrè ai 5 cereali
5h
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane semplice
4h