
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 90 g di acqua
-
5
g di lievito madre di segale
nebo 2 g di lievito di birra fresco - 60 g di farina di segale
Starter alle spezie
- ½ cucchiaino di semi di finocchio
- ¼ di cucchiaino di semi di cumino
- 60 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 20 g di pangrattato
- 20 g di farina di segale
Pane
- 1760 g di acqua (di cui 260 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 260 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 166 kcal / 683 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane contadino
19hod.
Pane alla zucca con uvetta
19hod.
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24hod.
Panini sfogliati
3hod. 30min
Pane veneziano
18hod. 30min
Panini al cumino
16hod. 30min
Panini con muesli
19hod. 30min
Rotolini di farro
30hod.
Pane ai semi di girasole
22hod.
Pane morbido di farro
19hod.
Pane arabo
3hod. 30min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24hod.