Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 90 g di acqua
-
5
g di lievito madre di segale
nebo 2 g di lievito di birra fresco - 60 g di farina di segale
Starter alle spezie
- ½ cucchiaino di semi di finocchio
- ¼ di cucchiaino di semi di cumino
- 60 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 20 g di pangrattato
- 20 g di farina di segale
Pane
- 1760 g di acqua (di cui 260 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 260 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 683 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4 Std.
Pane alla zucca con uvetta
19h
Pane veneziano
18h 30min
Pane ai semi di girasole
22h
Pane morbido di farro
19h
Panini al latte dolci
12h
Rosette di farro
17h 30min
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane rustico svizzero
28 Std.
Panini al cumino
16 Std. 30 Min