Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 420 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 foglie di basilico fresco
- 1 spicchio di aglio
- 30 g olio extravergine di oliva
- 20 g di farina di ceci
- 15 g di pangrattato + q.b.
- 1 cucchiaio di semi misti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 675.5 kJ / 161.5 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 260.1 mg
Alternativní recepty
Burger di fagioli e pomodori secchi
35min
Broccoli burger con insalata di ravanelli (vegan)
1h 30min
Burger vegetali
40 min
Burger piselli e ricotta
35min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Mini burger di broccoletti e ceci
1 godz. 35 min
Burger di fagioli e feta
1 godz. 35 min
Sformato vegetale
1h
Burger vegetale alla barbabietola
3h 25min
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1h 10min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min
Burger di spinaci
40 min