Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di pane toscano a pezzi 2-3 cm (vedere varianti)
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 25 g di mandorle pelate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di acqua
- 20 g di aceto bianco
- 300 g di pomodoro cuore di bue
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a fette (5 mm circa)
- sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Cacciucco di ceci
50min
Pappa al pomodoro
35min
Crema di panzanella
40min
Panzanella di pane multicereali
5 Std. 20 Min
Panzanella di mare
45min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Puntarelle alla romana
15 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Ribollita
2 Std. 30 Min
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Crostini con fegatini di pollo
40min