Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di pane toscano a pezzi 2-3 cm (vedere varianti)
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 25 g di mandorle pelate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di acqua
- 20 g di aceto bianco
- 300 g di pomodoro cuore di bue
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a fette (5 mm circa)
- sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pappa al pomodoro con stracciatella
45min
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45min
Panzanella di pane multicereali
5 Std. 20 Min
Insalata di pane fritto e melone giallo
25min
Panzanella di mare
45min
Lasagna di pane carasau
25min
Insalata greca tiepida in vasocottura
1h
Crema di panzanella
40min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Pesto rosso
15min
Pappa al pomodoro
35min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min