
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di pane toscano a pezzi 2-3 cm (vedere varianti)
- 5 foglie di basilico fresche lavate
- 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 1 rametto di origano fresco le foglioline lavate
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 25 g di mandorle pelate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di acqua
- 20 g di aceto bianco
- 300 g di pomodoro cuore di bue
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a fette (5 mm circa)
- sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 338 kcal / 1414 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Crema di panzanella
40min
Insalata greca tiepida in vasocottura
1hod.
Panzanella di pane multicereali
5hod. 20min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Panzanella di mare
45min
Salsa fagioli e feta
10min
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45min
Cacciucco di ceci
50min
Crostoni alla salsiccia
15min
Pici all'aglione
1hod. 25min
Pappa al pomodoro
35min