Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a cubetti
- 350 g di radicchio a pezzi
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 uova
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1348.3 kJ / 322.3 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 548.6 mg
Alternativní recepty
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Rollè di radicchio
50min
Torta salata asparagi e provola
1 Std. 30 Min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Quiche ai funghi e Fontina
1 Std. 30 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Quiche di spinaci e speck
2h
Lasagne al radicchio
2h
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Polpette di radicchio e ricotta
1 Std.
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min