Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 2 citrons verts non traités, zeste et jus
- 60 g de sucre en poudre
- 10 feuilles de basilic frais, ciselées et un peu pour la finition
- 150 g de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 627 kJ / 150 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines marron et chocolat
20min
Verrines à l'orange
1h 15min
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Tarte au citron destructurée
20min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Tarte au citron destructurée
20min
Mousse aux nectarines
2h 45min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Mousse framboise-noix de coco
2 godz. 15 min
Mousse au citron vert façon mojito
3h 15min
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min