Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 2 citrons verts non traités, zeste et jus
- 60 g de sucre en poudre
- 10 feuilles de basilic frais, ciselées et un peu pour la finition
- 150 g de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 627 kJ / 150 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Mousse au caramel salé
4 godz. 30 min
Crémeux citron et framboises
2h 30min
Tarte au citron destructurée
20min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20min
Mousse d'abricot aux amandes
Žádné hodnocení
Mousse fruits de la Passion
2h 30min
Gelée au citron de Syracuse
3 Std. 25 Min
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 Std. 40 Min
Mousse vanille-pomme
7h
Tarte au citron destructurée
20min