Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de graines d'épeautre
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 200 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1290 kJ / 304 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain aux noix
3 Std. 15 Min
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4h
Pain complet
5h
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain viking au sésame
3h 10min
Pain complet ultra-moelleux
2j 15 menit
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain aux graines
5h
Pain aux céréales
3u. 30min
Pain au levain
8u.