Pain à la farine d'épeautre
TM6 TM5

Pain à la farine d'épeautre

4.6 (65 hodnocení)

Suroviny

  • 300 g de graines d'épeautre
  • 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 200 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café bombées de sel

Nutriční hodnoty
na 1 part
Kalorie
1290 kJ / 304 kcal
Protein
9.5 g
Sacharidy
61.5 g
Tuk
1.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty