Pain à la farine d'épeautre

Pain à la farine d'épeautre

4.6 65 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod.
6 parts

Suroviny

  • 300 g de graines d'épeautre
  • 300 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 200 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café bombées de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 9.5 g
Kalorie 1290 kJ / 304 kcal
Tuk 1.8 g
Sacharidy 61.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...