Salade de cabillaud, tomate et céleri

Salade de cabillaud, tomate et céleri

4.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions

Suroviny

  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 20 g de vinaigre balsamique
  • 1 ½ c. à café d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin)
  • 1 c. à café de jus de citron et 30 g
  • ½ c. à café de sel et 3 pincées
  • 4 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 4 filets de cabillaud (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
  • 1000 g d'eau
  • 200 g de tomates mûres coupées en morceaux
  • 100 g de branche de céleri coupée en morceaux
  • 100 g de salade verte
    100 g de pousses d'épinards

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 370 mg
Protein 37 g
Kalorie 1508 kJ / 360 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...