Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de vinaigre balsamique
- 1 ½ c. à café d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin)
- 1 c. à café de jus de citron, et 30 g
- ½ c. à café de sel, et 3 pincées
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu
- 4 filets de cabillaud (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
- 1000 g d'eau
- 200 g de tomates mûres, coupées en morceaux
- 100 g de branche de céleri, coupée en morceaux
-
100
g de salade verte
nebo 100 g de pousses d'épinards
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1508 kJ / 360 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 370 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pipirrana au calamar (salade andalouse)
40 min
Salade de petits pois, poulpe, tomates et olives
25 min
Salade d'automne au chou-fleur
1h 5 min
Pavé de thon, pesto rouge et écrasé de pomme de terre
40 min
Salade de haricots verts, boulgour, tomates et amandes grillées
35 min
Salade de haricots et poulet farci
40 min
Taboulé aux fruits de mer
30 min
Légumes farcis au poisson
35 min
Maquereaux sauce au citron et brocolis
45 min
Spaghetti aux fruits de mer express
1h 10 min
Salade de riz aux petits pois et saumon mi-cuit
30 min
Riz aux petits légumes et crevettes sautées
45 min