Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Salade de cabillaud, tomate et céleri
TM6

Salade de cabillaud, tomate et céleri

4.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 20 g de vinaigre balsamique
  • 1 ½ c. à café d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin)
  • 1 c. à café de jus de citron, et 30 g
  • ½ c. à café de sel, et 3 pincées
  • 4 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 4 filets de cabillaud (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
  • 1000 g d'eau
  • 200 g de tomates mûres, coupées en morceaux
  • 100 g de branche de céleri, coupée en morceaux
  • 100 g de salade verte
    nebo 100 g de pousses d'épinards

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1508 kJ / 360 kcal
Protein
37 g
Sacharidy
4 g
Tuk
22 g
Nasycený tuk
3 g
Vláknina
1.6 g
Sodík
370 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty