Kompatibilní verze
Pêches à la mousse de fraise et chocolat blanc
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de fraises fraîches
- 10 g de jus de citron
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 1 blanc d'œuf
- 5 pêches
- 50 g de fruits rouges frais variés (groseilles, framboises et myrtilles)
-
20
feuilles de menthe fraîche
nebo 20 feuilles de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 799.4 kJ / 191.6 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 25.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Timbale de poulet feuilletée
1h 10min
Mousse aux fruits de la Passion
4 Std. 40 Min
Gougères à la mousse de saumon
25u. 35min
Feuilleté de brie, ananas, pomme et noix
55min
Mocktail Bora Bora
15min
Tartelette fruits rouges, crème mascarpone-coco
1h 25min
Bananes feuilletées au chocolat
2h
Recette du chef Eric Guérin : Royale de courge butternut, rémoulade pomme-courge tourteau, jus pomme livèche
1h 20 min
Entremets Passion et mangue
12h 30min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5h 20min
Virgin mojito aux fruits de la Passion
10 min
Charlotte mangue-Passion
5h