Pêches à la mousse de fraise et chocolat blanc

Pêches à la mousse de fraise et chocolat blanc

2.8 5 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 35min.
10 portions

Suroviny

  • 400 g de fraises fraîches
  • 10 g de jus de citron
  • 1 g d'agar-agar (½ sachet)
  • 100 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 250 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 1 blanc d'œuf
  • 5 pêches
  • 50 g de fruits rouges frais variés (groseilles, framboises et myrtilles)
  • 20 feuilles de menthe fraîche
    20 feuilles de basilic frais

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 25.7 mg
Protein 2.6 g
Kalorie 799.4 kJ / 191.6 kcal
Tuk 11.9 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 7.9 g
Sacharidy 15.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...