Smoked trout pâté

Smoked trout pâté

4.9 10 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • hot smoked trout (see Tips)
    200 g
  • water
    120 g
  • gelatine powder
    1 tsp
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
    2 - 3
  • mayonnaise (see Tips)
    60 g
  • lemon juice
    2 tsp
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • cream cheese
    120 g
  • Tabasco® sauce (optional)
    2 - 3 drops
  • pouring (whipping) cream
    120 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 316.9 mg
Protein 17.7 g
Kalorie 1756.6 kJ / 418.3 kcal
Tuk 38.4 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 16.9 g
Sacharidy 1.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...