Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g hot smoked trout (see Tips)
- 120 g water
- 1 tsp gelatine powder
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 60 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 120 g cream cheese
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce (optional)
- 120 g pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1756.6 kJ / 418.3 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 38.4 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 316.9 mg
Alternativní recepty
Chicken and port pâté
1h 30min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Spinach and smoked salmon roulade
24j 35 menit
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30 min
Pork and chicken terrine
3h 20 min
Smoked salmon mousse
5min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Creamed spinach
15min