Zařízení & příslušenství
Smoked trout pâté
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 15min.
4 portions
Suroviny
-
hot smoked trout (see Tips)200 g
-
water120 g
-
gelatine powder1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2 - 3
-
mayonnaise (see Tips)60 g
-
lemon juice2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
cream cheese120 g
-
Tabasco® sauce (optional)2 - 3 drops
-
pouring (whipping) cream120 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
316.9 mg
Protein
17.7 g
Kalorie
1756.6 kJ /
418.3 kcal
Tuk
38.4 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
16.9 g
Sacharidy
1.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Leek and smoked salmon dip
55min.
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min.
Champagne poached chicken terrine
1hod. 30min.
Smashed pea and bean dip
30min.
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2hod. 50min.
Delicious lemon pudding
55min.
Coleslaw
10min.
Pork in green pepper and cognac sauce
50min.
Colcannon
40min.
Raspberry and lemon flan
1hod.
Peaches in white wine syrup
4hod.
Pea and lettuce soup with scallops
45min.