
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g hot smoked trout (see Tips)
- 120 g water
- 1 tsp gelatine powder
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 - 3 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
- 60 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp lemon juice
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- 120 g cream cheese
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce (optional)
- 120 g pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 418.3 kcal / 1756.6 kJ
- Protein
- 17.7 g
- Tuk
- 38.4 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Sodík
- 316.9 mg
Alternativní recepty
Broccoli and blue cheese soup
25min
Chicken and port pâté
1hod. 30min
Chicken liver pâté
2hod. 20min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Beef tapenade crostini
1hod. 40min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Sunny gazpacho
25min
Herbed lavosh
55min
Mixed mushroom pâté
1hod. 25min
Leek and smoked salmon dip
55min
Baked artichoke dip
35min