Zařízení & příslušenství
Smoked trout pâté
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 15min.
4 portions
Suroviny
-
hot smoked trout (see Tips)200 g
-
water120 g
-
gelatine powder1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2 - 3
-
mayonnaise (see Tips)60 g
-
lemon juice2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
cream cheese120 g
-
Tabasco® sauce (optional)2 - 3 drops
-
pouring (whipping) cream120 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
316.9 mg
Protein
17.7 g
Kalorie
1756.6 kJ /
418.3 kcal
Tuk
38.4 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
16.9 g
Sacharidy
1.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pears in red wine
3hod. 20min.
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min.
Caesar salad dressing
10min.
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24hod. 35min.
Hollandaise sauce
15min.
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3hod. 35min.
Lemon caper butter
10min.
White bean purée and anchovy on crostini
45min.
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min.
Cauliflower soup with bacon dust
35min.
Scallops with pea purée
25min.
Grilled scallops with chilli jam
25min.