Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g hot smoked trout (see Tips)
- 120 g water
- 1 tsp gelatine powder
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 60 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 120 g cream cheese
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce (optional)
- 120 g pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1756.6 kJ / 418.3 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 38.4 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 316.9 mg
Alternativní recepty
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Mushroom sauce
20 Min
Mushroom pâté
1 godz. 15 min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3hod. 25min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Traditional cocktail sauce
5 min
Smoked salmon mousse
5 min
Chicken and port pâté
1h 30min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Leek and smoked salmon dip
55min