Black tahini and beetroot hommus

Black tahini and beetroot hommus

4.7 34 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 10min
555 g

Suroviny

  • raw beetroots (approx. 500 g), peeled and cut into pieces (2 x 3 cm)
    4
  • garlic cloves unpeeled
    4
  • cumin seeds
    1 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • olive oil
    4 tbsp
  • canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • black tahini
    2 tbsp
  • lemon juice
    50 g
  • balsamic vinegar
    1 tbsp
  • olive oil for drizzling
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, cut into pieces
    2 tbsp

Nutriční hodnoty na 555 g

Kalorie 1414.4 kcal / 5917.8 kJ
Protein 39.9 g
Tuk 81.7 g
Sacharidy 141.1 g
Vláknina 38.4 g
Nasycený tuk 10.3 g
Sodík 1737.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...