Zařízení & příslušenství
Black tahini and beetroot hommus
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
555 g
Suroviny
-
raw beetroots (approx. 500 g), peeled and cut into pieces (2 x 3 cm)4
-
garlic cloves unpeeled4
-
cumin seeds1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
olive oil4 tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
black tahini2 tbsp
-
lemon juice50 g
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
olive oil for drizzling
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, cut into pieces2 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 555 g
Sodík
1737.3 mg
Protein
39.9 g
Kalorie
5917.8 kJ /
1414.4 kcal
Tuk
81.7 g
Vláknina
38.4 g
Nasycený tuk
10.3 g
Sacharidy
141.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Colourful quinoa salad
40min.
Kale, sprouts and red cabbage salad
4hod. 35min.
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50hod. 15min.
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min.
Hommus
15min.
Basil pesto
10min.
Hommus dip
5min.
Fresh fennel salad
10min.
Fermented beetroot and apple salsa
72hod.
Orange and mango chia pudding
3hod. 15min.
Coriander pesto
5min.
Falafel with beetroot hommus
20min.