Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vejce
- 6 vajec, středních (53-63 gramů), chlazených
- vodu, k naplnění po značku 1 l
Velikonoční sušenky
- 100 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 100 gramů hladké mouky, plus extra na pomoučení
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- ½ čajové lžičky římského kmínu
- ½ čajové lžičky soli
Bylinková omáčka
- 20 gramů čerstvé petrželky, pouze listy
- 10 gramů čerstvé pažitky, nastříhané na kousky
- 200 gramů crème fraîche, 15 % tuku
- 30 gramů mléka
- 20 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- 10 gramů agávového sirupu
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
- 6 čajových lžiček kaviáru
- 6 čajových lžiček čerstvé řeřichy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 744 kJ / 177.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 258.3 mg
Alternativní recepty
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40 min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 min
Sýrové fondue s bagetou
25 min
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25 min
Toskánské crostini
30 min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 min
Koktejl z kokosové vody, manga a zázvoru
Žádné hodnocení
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
Salát z červené řepy
10 min
Dip se sušenými rajčaty a koriandrem
20 min
Marinovaný losos s fazolkami
1 Std. 10 Min
Tatarák po francouzsku
1 Std. 10 Min