Zařízení & příslušenství
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 porcí
Suroviny
Vejce
-
6 vajec, středních (53-63 gramů) chlazených
-
vodu k naplnění po značku 1 l
Velikonoční sušenky
-
100 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
-
100 gramů hladké mouky plus extra na pomoučení
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky římského kmínu
Bylinková omáčka
-
20 gramů čerstvé petrželky pouze listy
-
10 gramů čerstvé pažitky nastříhané na kousky
-
200 gramů crème fraîche, 15 % tuku
-
30 gramů mléka
-
20 gramů citrónové šťávy čerstvě vymačkané
-
10 gramů agávového sirupu
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
-
6 čajových lžiček kaviáru
-
6 čajových lžiček čerstvé řeřichy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
258.3 mg
Protein
8.3 g
Kalorie
744 kJ /
177.8 kcal
Tuk
13.2 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
6.3 g
Sacharidy
6.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Gratinované brambory
1hod. 15min.
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40min.
Chřestový salát s mangem
35min.
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1hod.
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5min.
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20min.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55min.
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1hod. 5min.
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min.
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min.