Zařízení & příslušenství
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 porcí
Suroviny
Vejce
-
6 vajec, středních (53-63 gramů) chlazených
-
vodu k naplnění po značku 1 l
Velikonoční sušenky
-
100 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
-
100 gramů hladké mouky plus extra na pomoučení
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky římského kmínu
Bylinková omáčka
-
20 gramů čerstvé petrželky pouze listy
-
10 gramů čerstvé pažitky nastříhané na kousky
-
200 gramů crème fraîche, 15 % tuku
-
30 gramů mléka
-
20 gramů citrónové šťávy čerstvě vymačkané
-
10 gramů agávového sirupu
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
-
6 čajových lžiček kaviáru
-
6 čajových lžiček čerstvé řeřichy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
258.3 mg
Protein
8.3 g
Kalorie
744 kJ /
177.8 kcal
Tuk
13.2 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
6.3 g
Sacharidy
6.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Špagety s chřestovou omáčkou (TM7)
55min.
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min.
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45min.
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1hod.
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40min.
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20min.
Penne s brokolicí, salsicciou a olivami
40min.
Listový salát s camembertem, slaninou a jablky
20min.
Kuřecí salát se špaldou
1hod. 15min.
Tuňákové máslo s kapary
5min.
Kaparová pomazánka se sardinkami
5min.
Cuketová polévka s chorizem
1hod.