Zařízení & příslušenství
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 porcí
Suroviny
Vejce
-
6 vajec, středních (53-63 gramů) chlazených
-
vodu k naplnění po značku 1 l
Velikonoční sušenky
-
100 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
-
100 gramů hladké mouky plus extra na pomoučení
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky římského kmínu
Bylinková omáčka
-
20 gramů čerstvé petrželky pouze listy
-
10 gramů čerstvé pažitky nastříhané na kousky
-
200 gramů crème fraîche, 15 % tuku
-
30 gramů mléka
-
20 gramů citrónové šťávy čerstvě vymačkané
-
10 gramů agávového sirupu
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
-
6 čajových lžiček kaviáru
-
6 čajových lžiček čerstvé řeřichy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
258.3 mg
Protein
8.3 g
Kalorie
744 kJ /
177.8 kcal
Tuk
13.2 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
6.3 g
Sacharidy
6.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Tuňáková pizza s olivami
1hod.
Křehký koláč s uzeným lososem a pórkem
1hod. 10min.
Převrácený koláč se šalotkou a kozím sýrem
1hod. 10min.
Cibulový koláč tarte flambée
1hod.
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min.
Špagety s chřestovou omáčkou
55min.
Placky s koprem a fetou
1hod. 20min.
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40min.
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40min.
Quiche s lososem
50min.
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min.
Ananasová marmeláda s limetkou
40min.