
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vejce
- 6 vajec, středních (53-63 gramů) chlazených
- vodu k naplnění po značku 1 l
Velikonoční sušenky
- 100 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 100 gramů hladké mouky plus extra na pomoučení
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky římského kmínu
Bylinková omáčka
- 20 gramů čerstvé petrželky pouze listy
- 10 gramů čerstvé pažitky nastříhané na kousky
- 200 gramů crème fraîche, 15 % tuku
- 30 gramů mléka
- 20 gramů citrónové šťávy čerstvě vymačkané
- 10 gramů agávového sirupu
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
- 6 čajových lžiček kaviáru
- 6 čajových lžiček čerstvé řeřichy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 177.8 kcal / 744 kJ
- Protein
- 8.3 g
- Tuk
- 13.2 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Sodík
- 258.3 mg
Alternativní recepty
Kaštanová krémová polévka
1hod. 10min
Ledový salát s hovězím masem
35min
Zeleninovo-sýrové fondue
30min
Ricottové obláčky v malinové omáčce
55min
Zapečené portobello s bílou klobásou
30min
Rizoto s parmazánem a jahodami
25min
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1hod. 15min
Zmrzlina z podmáslí s pomerančem a malinami
5min
Mangové čatní
1hod.
Rizoto se salsicciou a hráškem
40min
Medovo-hořčicová zapečená kuřecí prsa s česnekovo-květákovým pyré
50min
Rizoto s parmazánem
30min