Indické placky paratha s květákem
TM5 TM6

Indické placky paratha s květákem

3.8 (13 hodnocení)

Suroviny

Těsto

  • 140 gramů vody
  • 300 gramů mouky na pečení atta na čapátí, nebo 150 gramů hladké chlebové mouky a 150 gramů celozrnné
  • 30 gramů přepuštěného másla (ghí)
  • 15 gramů olivového oleje
  • 1 čajová lžička soli

Květáková náplň

  • 1 snítka čerstvého koriandru
  • 200 gramů květáku
  • 1 stroužek česneku
  • 5 gramů čerstvého zázvoru, na plátky (2 mm)
  • 1 - 2 čerstvé chilli papričky, zelené, bez semínek
  • 20 gramů přepuštěného másla (ghí), plus na smažení
  • ¼ čajové lžičky kmínu
  • ¼ čajové lžičky mletého kajenského pepře

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1160 kJ / 277 kcal
Protein
7.6 g
Sacharidy
34.1 g
Tuk
12.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty