Zařízení & příslušenství
Indické placky paratha s květákem
Příprava 45min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
Těsto
-
140 gramů vody
-
300 gramů mouky na pečení atta na čapátí, nebo 150 gramů hladké chlebové mouky a 150 gramů celozrnné
-
30 gramů přepuštěného másla (ghí)
-
15 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička soli
Květáková náplň
-
1 snítka čerstvého koriandru
-
200 gramů květáku
-
1 stroužek česneku
-
5 gramů čerstvého zázvoru na plátky (2 mm)
-
1 - 2 čerstvé chilli papričky zelené, bez semínek
-
20 gramů přepuštěného másla (ghí), plus na smažení
-
¼ čajové lžičky kmínu
-
¼ čajové lžičky mletého kajenského pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
7.6 g
Kalorie
1160 kJ /
277 kcal
Tuk
12.3 g
Sacharidy
34.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indie
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Auvergneský sýrový quiche
1hod. 20min.
Rustikální chléb s olivami, fíky a ořechy
2hod. 20min.
Veganské máslo
2hod.
Letní veganské rolky
35min.
Špaldový salát s kuřecím masem a mandlemi
45min.
Kuřecí salát se špaldou
1hod. 15min.
Masové kuličky s polentou
Žádné hodnocení
Zapečená brokolice s rukolovým pestem a pečeným citrónem v řeckém stylu
30min.
Kašmírská rýže
30min.
Kokosový Dhal
20min.
Bagety s vlašskými ořechy
1hod. 45min.
Slaný koláč s uzeným lososem a špenátem
2hod. 30min.