
Zařízení & příslušenství
Indické placky paratha s květákem
Příprava 45min
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
Těsto
-
vody140 gramů
-
mouky na pečení atta na čapátí, nebo 150 gramů hladké chlebové mouky a 150 gramů celozrnné300 gramů
-
přepuštěného másla (ghí)30 gramů
-
olivového oleje15 gramů
-
soli1 čajová lžička
Květáková náplň
-
čerstvého koriandru1 snítka
-
květáku200 gramů
-
stroužek česneku1
-
čerstvého zázvoru na plátky (2 mm)5 gramů
-
čerstvé chilli papričky zelené, bez semínek1 - 2
-
přepuštěného másla (ghí), plus na smažení20 gramů
-
kmínu¼ čajové lžičky
-
mletého kajenského pepře¼ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
277 kcal /
1160 kJ
Protein
7.6 g
Tuk
12.3 g
Sacharidy
34.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Indie
10 recept
Česká republika
Česká republika