
Zařízení & příslušenství
Indické placky paratha s květákem
Příprava 45min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
Těsto
-
140 gramů vody
-
300 gramů mouky na pečení atta na čapátí, nebo 150 gramů hladké chlebové mouky a 150 gramů celozrnné
-
30 gramů přepuštěného másla (ghí)
-
15 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička soli
Květáková náplň
-
1 snítka čerstvého koriandru
-
200 gramů květáku
-
1 stroužek česneku
-
5 gramů čerstvého zázvoru na plátky (2 mm)
-
1 - 2 čerstvé chilli papričky zelené, bez semínek
-
20 gramů přepuštěného másla (ghí), plus na smažení
-
¼ čajové lžičky kmínu
-
¼ čajové lžičky mletého kajenského pepře
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
277 kcal /
1160 kJ
Protein
7.6 g
Tuk
12.3 g
Sacharidy
34.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Indie
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Indický čočkový dahl
30min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16hod. 40min
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30min
Chřestovo - mrkvové kari
35min
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1hod. 25min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min
Toustový chléb se špenátovým pestem
1hod. 55min
Korma s mořskými plody
40min
Focaccia verde
2hod. 20min
Batátové lívance s chilli salsou
40min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min
Dal makhani
13hod. 20min