Indické placky paratha s květákem

Indické placky paratha s květákem

3.6 18 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod.
6 porcí

Suroviny

Těsto
  • 140 gramů vody
  • 300 gramů mouky na pečení atta na čapátí, nebo 150 gramů hladké chlebové mouky a 150 gramů celozrnné
  • 30 gramů přepuštěného másla (ghí)
  • 15 gramů olivového oleje
  • 1 čajová lžička soli
Květáková náplň
  • 1 snítka čerstvého koriandru
  • 200 gramů květáku
  • 1 stroužek česneku
  • 5 gramů čerstvého zázvoru na plátky (2 mm)
  • 1 - 2 čerstvé chilli papričky zelené, bez semínek
  • 20 gramů přepuštěného másla (ghí), plus na smažení
  • ¼ čajové lžičky kmínu
  • ¼ čajové lžičky mletého kajenského pepře

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 7.6 g
Kalorie 1160 kJ / 277 kcal
Tuk 12.3 g
Sacharidy 34.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...