Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 15 g de peau d'oignon, rouge
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 61 mg
Alternativní recepty
Poisson vapeur, poêlée de chanterelles et carottes au beurre persillé
40min
Mousse au citron et langues-de-chat au citron
3h 45 min
Artichauts à l'huile
1h 40min
Bombes mojito
4h 10min
Crème de petits pois au basilic, œufs durs et fondant citron
1 Std. 5 Min
Œufs de couleur verte
55 Min
Œufs de couleur jaune
55 Min
Œufs de couleur bleu clair
55 Min
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6h 25min
Pain de Pâques complet aux œufs et aux filets de truite fumée
1h 45min
Biscuits amande-griotte
12h
Sandwich crème d'artichaut et œuf dur
25min