Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de farine de blé, type 45 ou 55, et un peu pour fariner
- 100 g de farine de seigle
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 340 g d'eau
- 1 ½ - 2 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain aux différents fruits secs
2h 55 min
Pain au levain
17h
Pain brioché à la fleur d'oranger
3hod. 15min
Pain à la châtaigne
2h 55 min
Pain de seigle
4h 10min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 godz. 20 min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Mon pain de campagne maison
4 Std. 40 Min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 Std. 50 Min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1sa 40 dk
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min