Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La poolish
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau minérale
- 5 g de sucre en poudre
- 100 g de farine T 55
La pâte
- 400 g de farine de seigle
- 100 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 275 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 8750 kJ / 2076 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 137 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Pain complet vapeur
4h
Pain de campagne
3h 45min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Pain de seigle
5h
Baguette au sarrasin
15h 25 min
Pain au levain
17h
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pains de seigle au citron
3 Std. 50 Min
Baguette à la farine d'épeautre
4h 20min
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Mon pain de campagne maison
4h 40min