Pain de seigle

Pain de seigle

3.2 6 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 10min.
1 pièce

Suroviny

La poolish
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 100 g d'eau minérale
  • 5 g de sucre en poudre
  • 100 g de farine T 55
La pâte
  • 400 g de farine de seigle
  • 100 g de farine T 55, et un peu pour fariner
  • 275 g d'eau minérale
  • 10 g de sel
  • eau (1 bol)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Protein 48 g
Kalorie 8750 kJ / 2076 kcal
Tuk 7 g
Sacharidy 137 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...