Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di funghi orecchio di Giuda, secchi (v. Consigli)
- 50 g acqua, e un po' di più per l'ammollo
- 200 g di filetto di maiale, a strisce (circa 0,5 x 5 cm)
- 1 cucchiaino di vino di riso (per esempio mirin o sake)
- 3 cucchiaio di salsa di soia
- 3 spicchi di aglio
- 50 g di cipolle, tagliata in otto
- 15 g di olio neutro, (per esempio olio di girasole)
- 50 g di carote, a strisce sottili (v. Consigli)
- 200 g di cavolo cinese
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 500 g di noodle udon, surgelati, scongelati (v. Consigli)
- 50 g di taccole
- ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1412 kJ / 335 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Onigiri
1h
Zuppa di noodles con tofu affumicato, spinaci e champignon
35min
Butter chicken
50min
Zuppa di miso con verdure
40 Min
Soufflé di spinaci e uova
35min
Hamburger di broccoli con salsa di rapanello
1h
Zuppa asiatica vegana con tofu
1h 30 min
Ramen (vegan)
1h 50 min
Fagiolini verdi all'aglio e zenzero
20 min
Ala hodi (Patate al curry)
40 Min
Noodles con verdure
30 min
Cavolfiore tikka masala
30 min