Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di olio neutro, per esempio olio di girasole
- 10 g di zenzero fresco, a fette sottili
- 50 g di porri, a pezzi (5 cm)
- 2 anici stellati
- 2 peperoncini rossi secchi
- 600 g di carne di manzo (ad es. lombata), a cubetti (3 cm)
- 600 g di acqua
- 50 g di salsa di soia chiara (v. Consigli)
- 10 g di salsa di soia, scura (v. Consigli)
- 400 g di patate, a cubetti (4 cm)
- 400 g di noodle udon, congelati (v. Consigli)
- 2 - 4 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate, per cospargere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2870 kJ / 684 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cotechino e lenticchie
1 Std.
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Pollo al limone
50 Min
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1 Std.
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Žádné hodnocení
French Dressing
15 Min
Coq au vin
2 Std.
Torta gelato estiva
4h 50min
Tortine al cioccolato e frutti rossi
4h 20min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1 Std. 35 Min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
Žádné hodnocení
Pasta con pollo e funghi
Žádné hodnocení