Zařízení & příslušenství
Dip z jablečného pyré a křenu
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
200 - 250 gramů majonézy
-
25 gramů jablečného pyré
-
25 - 30 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
-
10 - 15 gramů pomerančové šťávy
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1.4 g
Kalorie
1934.3 kJ /
462 kcal
Tuk
49.2 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
5.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Džem z rebarbory a jahod
30min.
Rebarborové smoothie
1hod. 30min.
Džem z pomerančů
25min.
Sladké křehké těsto
1hod. 50min.
Velikonoční bochánky
2hod. 50min.
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25min.
Rebarborovo meruňkový džem
30min.
Ostružinové želé
1hod.
Rajčatový džem
50min.
Rajčatový kečup
40min.
Třešňový džem
35min.
Kynuté knedlíky trochu jinak
1hod.