Zařízení & příslušenství
Dip z jablečného pyré a křenu
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
200 - 250 gramů majonézy
-
25 gramů jablečného pyré
-
25 - 30 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
-
10 - 15 gramů pomerančové šťávy
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1.4 g
Kalorie
1934.3 kJ /
462 kcal
Tuk
49.2 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
5.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Anglický vanilkový krém Custard
10min.
Polévka oranžová z dýně
35min.
Zelné knedlíky
36min.
Ostružinové želé
1hod.
Zelené polévkové koření
5min.
Ledová káva s whisky creamem
15min.
Marocké jehněčí s kuskusem
Žádné hodnocení
Olivová pasta a černý olivový olej z Aragonie
20min.
Třešňovo-jablečný džem
1hod.
Terina s kachními játry a portským vínem
Žádné hodnocení
Zelný salát s bylinkami
10min.
Kynuté knedlíky trochu jinak
1hod.