
Zařízení & příslušenství
Pečená dýně plněná mletým masem
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
6 porcí
Suroviny
-
dýně Hokkaidó střední až větší (cca 1,5 kg) nebo 2 menší1 kus
-
sýru čedaru nebo eidamu200 gramů
-
hovězího masa, bez kosti zadního500 gramů
-
cibule napůl170 gramů
-
oleje2 polévkové lžíce
-
soli2 čajové lžičky
-
pepře černého, mletého¼ čajové lžičky
-
čerstvého nasekaného tymiánu plus 1 špetka na ochucení másla½ - 1 polévková lžíce
-
oregana, sušeného plus 1 špetka na ochucení másla½ - 1 polévková lžíce
-
smetany ke šlehání, 30-40 % tuku60 gramů
-
vody500 gramů
-
brambor oloupaných, nakrájených na měsíčky600 gramů
-
másla30 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
465 kcal /
1947 kJ
Protein
31.07 g
Tuk
19.78 g
Sacharidy
46.2 g
Vláknina
7.48 g