Pečená dýně plněná mletým masem

Pečená dýně plněná mletým masem

4.3 17 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porcí

Suroviny

  • 1 kus dýně Hokkaidó střední až větší (cca 1,5 kg) nebo 2 menší
  • 200 gramů sýru čedaru nebo eidamu
  • 500 gramů hovězího masa, bez kosti zadního
  • 170 gramů cibule napůl
  • 2 polévkové lžíce oleje
  • 2 čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
  • ½ - 1 polévková lžíce čerstvého nasekaného tymiánu plus 1 špetka na ochucení másla
  • ½ - 1 polévková lžíce oregana, sušeného plus 1 špetka na ochucení másla
  • 60 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
  • 500 gramů vody
  • 600 gramů brambor oloupaných, nakrájených na měsíčky
  • 30 gramů másla

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 31.07 g
Kalorie 1947 kJ / 465 kcal
Tuk 19.78 g
Vláknina 7.48 g
Sacharidy 46.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...