Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 kus dýně Hokkaidó, střední až větší (cca 1,5 kg) nebo 2 menší
- 200 gramů sýru čedaru nebo eidamu
- 500 gramů hovězího masa, bez kosti, zadního
- 170 gramů cibule, napůl
- 2 polévkové lžíce oleje
- 2 čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- ½ - 1 polévková lžíce čerstvého nasekaného tymiánu, plus 1 špetka na ochucení másla
- ½ - 1 polévková lžíce oregana, sušeného, plus 1 špetka na ochucení másla
- 60 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 500 gramů vody
- 600 gramů brambor, oloupaných, nakrájených na měsíčky
- 30 gramů másla
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1947 kJ / 465 kcal
- Protein
- 31.07 g
- Sacharidy
- 46.2 g
- Tuk
- 19.78 g
- Vláknina
- 7.48 g
Alternativní recepty
Chačapuri
1 godz. 15 min
Řepánky
1h 45min
Sticky toffee moučník
1 godz.
Sekaná plněná špenátem a sýrem
1 godz. 15 min
Králík na špenátovém lůžku
1 Std. 10 Min
Bob čorba
13h 15min
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40 Min
Závitky NEM
1 godz. 5 min
Clafoutis s třešněmi s mandlovým mlékem (bez laktózy)
3 Std. 20 Min
Krevetové kari
25 Min