
Zařízení & příslušenství
Pečená dýně plněná mletým masem
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
6 porcí
Suroviny
-
dýně Hokkaidó střední až větší (cca 1,5 kg) nebo 2 menší1 kus
-
sýru čedaru nebo eidamu200 gramů
-
hovězího masa, bez kosti zadního500 gramů
-
cibule napůl170 gramů
-
oleje2 polévkové lžíce
-
soli2 čajové lžičky
-
pepře černého, mletého¼ čajové lžičky
-
čerstvého nasekaného tymiánu plus 1 špetka na ochucení másla½ - 1 polévková lžíce
-
oregana, sušeného plus 1 špetka na ochucení másla½ - 1 polévková lžíce
-
smetany ke šlehání, 30-40 % tuku60 gramů
-
vody500 gramů
-
brambor oloupaných, nakrájených na měsíčky600 gramů
-
másla30 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
465 kcal /
1947 kJ
Protein
31.07 g
Tuk
19.78 g
Sacharidy
46.2 g
Vláknina
7.48 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Švestková omáčka
43min
Křupavé cereální tyčinky s arašídy a čokoládou
1hod.
Snídaně s lososem a avokádem
20min
Pórkovo - bramborový nákyp
1hod. 30min
Lososová skotská vejce s omáčkou z medové hořčice
1hod.
Slávky alla Medoc
50min
Středomořský zeleninový pekáč
50min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25min
Žampióny plněné kysaným zelím
40min
Podzimní dýňový salát
10min
Vaječné sufflé s uzeným masem
40min
Tuňák s bramborem po baskicku
30min