Zařízení & příslušenství
Pečená dýně plněná mletým masem
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porcí
Suroviny
-
1 kus dýně Hokkaidó střední až větší (cca 1,5 kg) nebo 2 menší
-
200 gramů sýru čedaru nebo eidamu
-
500 gramů hovězího masa, bez kosti zadního
-
170 gramů cibule napůl
-
2 polévkové lžíce oleje
-
2 čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
½ - 1 polévková lžíce čerstvého nasekaného tymiánu plus 1 špetka na ochucení másla
-
½ - 1 polévková lžíce oregana, sušeného plus 1 špetka na ochucení másla
-
60 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
-
500 gramů vody
-
600 gramů brambor oloupaných, nakrájených na měsíčky
-
30 gramů másla
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
31.07 g
Kalorie
1947 kJ /
465 kcal
Tuk
19.78 g
Vláknina
7.48 g
Sacharidy
46.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1hod. 20min.
Sezamové pesto
10min.
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40min.
Galettes zarolované s lososem (bez lepku)
45min.
Papriková omeleta s kukuřično-rajčatovou salsou
40min.
Koláč s dýní a mletým masem
1hod. 45min.
Polentový koláč s meruňkami (bez cukru)
55min.
Rebarborový crumble
55min.
Mandlový chlebíček z karobové mouky
1hod. 10min.
Guláš se středozemní zeleninou
1hod. 30min.
Bramborovo - zeleninové pyré
40min.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min.