Pečená dýně plněná mletým masem
TM5 TM6

Pečená dýně plněná mletým masem

4.2 (13 hodnocení)

Suroviny

  • 1 kus dýně Hokkaidó, střední až větší (cca 1,5 kg) nebo 2 menší
  • 200 gramů sýru čedaru nebo eidamu
  • 500 gramů hovězího masa, bez kosti, zadního
  • 170 gramů cibule, napůl
  • 2 polévkové lžíce oleje
  • 2 čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
  • ½ - 1 polévková lžíce čerstvého nasekaného tymiánu, plus 1 špetka na ochucení másla
  • ½ - 1 polévková lžíce oregana, sušeného, plus 1 špetka na ochucení másla
  • 60 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
  • 500 gramů vody
  • 600 gramů brambor, oloupaných, nakrájených na měsíčky
  • 30 gramů másla

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1947 kJ / 465 kcal
Protein
31.07 g
Sacharidy
46.2 g
Tuk
19.78 g
Vláknina
7.48 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty