
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Starter
- 40 g di chicchi di segale
- 20 g di pangrattato
- 110 g di acqua
Lievitino
- 150 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco - 110 g di farina di segale
Patate
- 500 g di acqua
- 180 g di patata a pasta farinosa con la buccia
Pane
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 1 forte (almeno W320) + q.b.
- 8 g di sale
- 70 g di gherigli di noci
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2283 kcal / 9282 kJ
- Protein
- 61 g
- Tuk
- 50 g
- Sacharidy
- 362 g
- Vláknina
- 32.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane contadino
19hod.
Pane alla zucca con uvetta
19hod.
Pane di segale e erbe aromatiche
17hod. 30min
Pane veneziano
18hod. 30min
Pane al latticello
18hod.
Panini al cumino
16hod. 30min
Rotoli croccanti
9hod. 30min
Pane in padella
18hod.
Pane rustico ripieno
29hod.
Panini della Val Venosta
15hod. 30min
Pane ai semi di girasole
22hod.
Pane semplice
4hod.