Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Starter
- 40 g di chicchi di segale
- 20 g di pangrattato
- 110 g di acqua
Lievitino
- 150 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco - 110 g di farina di segale
Patate
- 500 g di acqua
- 180 g di patata a pasta farinosa, con la buccia
Pane
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 1 forte (almeno W320) + q.b.
- 8 g di sale
- 70 g di gherigli di noci
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 9282 kJ / 2283 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 362 g
- Tuk
- 50 g
- Vláknina
- 32.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2 Std. 30 Min
Impasto base per pane
1 Std.
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21 Std.
Panini dolci alle noci
15 Std. 30 Min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Pane contadino
19h
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24 Std.
Pane semplice
4 Std.
Pane veneziano
18h 30min
Focaccia genovese (TM6)
5h
Pasta sfoglia
3 Std. 40 Min