Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 tranches de saumon fumé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 g d'agar-agar
- 200 g de ricotta
- 200 g d'asperges vertes en conserve, égouttées
- 5 feuilles de basilic frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 993 kJ / 238 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5 Std. 50 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 Std. 50 Min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 godz. 15 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 Min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Verrine saumon-endive
10 min