
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 tranches de saumon fumé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 g d'agar-agar
- 200 g de ricotta
- 200 g d'asperges vertes en conserve égouttées
- 5 feuilles de basilic frais
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 238 kcal / 993 kJ
- Protein
- 16.8 g
- Tuk
- 17.3 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ballotine comme un macaron
25min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3hod. 15min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Mille-feuille de saumon fumé
3hod. 20min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2hod. 15min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2hod. 45min
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5hod. 45min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2hod. 20min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Mousses de betterave en deux façons
15min